patsybatsy

Alla inlägg den 25 juli 2012

Av Patsy - 25 juli 2012 20:00

Idag ha det varit en super härlig dag får jag säga. Vi tog cykelbåten över till Öland. Va så skönt att sitta där uppe på båten och ha bara havet runt sig. Va verkligen avkopplande som Lina sa. Vi kom fram och gick in på Hasses grill och beställde oss lite mat sen satt vi där i hamnen och tittade på båtar och folk. Va så mysigt och solen sken på oss där. Sedan tog vi båten tillbaka igen och då satt vi längst fram i fören. Vattnet for runt oss och man såg små båtar över hela sundet.


Tog en oss en tur till köpcenter Giraffen. Va in på change och köpte mig 2 nya BH:ar. Ja 2. Hm tjejen va duktig att sälja men behövde egentligen en vit men vart en svart nyinkommen modell som åkte med hem också. Så får väl skippa att köpa stövlar nu istället ;)

Åkte över till Öland sen igen och följde med pappa på en tur i bussen. Han hade så tråkigt så vi livade upp han lite med sällskap. Gårdby är i alla fall en väldigt stillsam by, så stillsam så man undrade om det ens bodde folk där...


   



Av Patsy - 25 juli 2012 08:58

Jag måste vara freak när man köper barnsaker bara för det är vampyrer. Men barnasinnet kvar sa vi va. Så jag köpte denna nyckelring med vampyrtjejen. Fundera skrpt på att köpa dockan och ställa upp hemma bara i sovrummet. Börjar få så mycket saker hemma med vampyrer så måste nog snart köpa en hylla för allt. Men jag älskar vampyrer. De insperera mig. Denna gången vart det en liten sak för nyckelknippan =))


 



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards