patsybatsy

Alla inlägg den 26 juli 2012

Av Patsy - 26 juli 2012 20:09

Hittade äntligen ut till Saxnäs idag på Öland. En av de finaste sandstränderna på Öland. Men det vet allt folk. Campingen där va full och överfull kan man väl säga. Bilar till en förbannelse. Å folk på stranden som kryllade som myror där. Va alla dialekter man kunde höra. Manda hittade en flicka som hon kunde leka med. Va så kul å se henne där i vattnet med sina leksaker och den andra flickan. Lina kom ner och åt lunch med oss där också. Mina ben vart solade idag för jag vågade inte sola mina armar. Dom är röda och ömma. Men va en skön dag efter allt stress på morgon efter att hitta badshorts för Erik.

Shoppade med Lina idag. Ohlala hittade 2 par skit snygga skor. Ett par stövlar som hade kostat 1000 spänn. De va svarta med hög klack och satt som ett skinn till. Jag va så glad för dem. Sen hittade jag ett par stövletter. Lika sexiga dom. Åh jag älskar skor <3 Lite kläder till manda vart det. Men ha inte hittat varken höstskor el fodrat regnställ till Manda. Men ska kika ner till secondhand affären här i Förlösa tänkte jag.


        

Av Patsy - 26 juli 2012 07:26

Köpte nytt lack igår. Metallic färg. Helt klart en skit snygg färg men penseln värdelös. Super tunn pensel. Tog fasiken 20 min att måla dem... Från depend.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards