patsybatsy

Alla inlägg den 21 februari 2014

Av Patsy - 21 februari 2014 18:48

Jag vet inte vad som vakar över mig ibland men idag tror jag att någon hjälpte mig på vägen till Blg. Jag kom i 80 och hade kört förbi en lastbil. Var oki vägar, lite slask här och där. Men inte så man skulle snurra men jo visst fan fick jag snurr på bilen. Hade som tur var inte några bilar efter mig eller på sidan men tänk om. Jag var så nära räcket så jag trodde det var kört men jag måste ge eloge till mig själv som klarade av att parera upp bilen igen. Hua. Men ja man måste erfara för veta hur det är helt enkelt men är glad jag slapp krocka.

Ja tentan idag då. Vad säger man om den då? Inte så mye. Beviken jag inte hann kika igenom anteckningarna inna på skolan och kom helt uppstressad till klassrummet. Usch. Men den är skriven och hoppas på ett G nu också. 

Bröt ihop idag här hemma. Det vart för mycket med badrummet nu. Jag vet att Erik fixar det så det är inte det men det vart bara för mycket. Tårarna kom bara. Jag stod där och bara grät och kollade på eländet. Hatar att vara så här. Hatar att jag bryter ihop för lilla minsta. Hatar det!

Ovido - Quiz & Flashcards