patsybatsy

Alla inlägg den 10 september 2012

Av Patsy - 10 september 2012 17:34

Vart grymt nöjd med dagens smink. Lite fanatsy åt det håller. En diskret för man kan göra värre :P Men lite diskret får man vara. Jag provade även en frisyr. Man fäster nålar bak i håret så att håret ligger liksom på en sida. Mycket finare när man ha långt hår och lite lockar i. Jag har verkligen ångest för hur jag ska göra med mitt hår. Antingen så kommer jag sätta i hårförlängning el klippa mig. Men nu är det så här. Hon som ska förlänga är säkeert duktig men jag nått varna mig för att gå dit. Jag vet inte varför. Och sen vill jag gärna klippa mig på fashion hair men sen vill jag ju inte ha för kort hår heller. Låta det vara kanske.. ;)

Hade dock velat haft lite mer skarpare svart i kanterna.

Haha måste gjort ett bra jobb idag för när jag skulle hämta Manda på dagis så stannade en pappa och upp och tittade på mig när jag hälsade. Han glömde helt bort ungen och följde mig tills dottern ropade pappa :P Haha..

Vill även poängtera att jag har inte råd att slänga massa pengar på dyr smink så jag använder mig av budget smink faktiskt. Som Diva, Isadora ( älskar det ) och annat som går å köpa lite varsom. Men får jag se nått jag verkligen funkar som är dyrt kan jag absolut tänka mig köpa det =)


     


Ja så var jag till Lindex idag för jag skulle bara köpa mascara. Jo tack du. Kom hem med en påse ändå och mer saker. Jag skulle inte köpa mer kläder till Manda. Hon har fan så mycket nu så jag får knappt plats med mer. Men jag kunde inte låta bli denna söta tröja. Hon fick även ett litet armband.

 


Åkte även ner att armband. Jag älskar svarta läder armband med detlajer, Så grymt läckert när ha smala handleder som jag har. Älskar att utmärka dem.


 

Av Patsy - 10 september 2012 04:15

Är det nått som är snyggt är det när man ser ut att ha långa ben. Nu har jag förvisso långa ben så jag behöver inte se ut att ha det men jag älskar att framhäva dem mer. Nått som får mig att se längre ut är bootcut jeans och sen lite platådojor el kilklack skor. Så otroligt snyggt. Tog kort här innan jag bytte om på jobbet häromdagen. Den gröna tröjan är sådär men den duger =) Men jag älskar mina vita jeans.


 


Jag har egentligen för stor storlek på mina jeans. Jag ha inte skrivit om vikt nu på ett tag men ha stått still nu och vikten vill inte gå under 75 kg. Men jag ha märkt på mina jeans att de börjar bli slappa på rumpan och ben. Men jag vill inte lägga undan mina vita jeans fören jag hittar nya =)

Ovido - Quiz & Flashcards