patsybatsy

Alla inlägg den 29 september 2012

Av Patsy - 29 september 2012 16:21

Va idag på loppis och kikade runt. Regnade ju ute så de flyttade in alla in till gallerian i en top lokal. Vart lite trångt där inne men det gick. D värsta va att de hann knappt packa upp fören det strömmade in folk. Folk bara ryckte åt sig typ vinterkläder, vinterskor mm. Men jag hade sån tur att jag hittade en kanonfin vinterjacka till Manda. Den va verkligen skit snygg. Senare va vi på Lidl och hittade ett par fodrade regnbyxor och sån tur att de fanns bara 1 par och de va i Mandas storlek =)) 


 


Manda hittade en del små leksaker och en bok och en julgran ?? Haha jag frågade varför hon ville ha den men hon tyckte den var så fin så hon ville ha den på rummet. Ja lite udda men är hon julfantast som mamma så är det kanske inte så konstigt.


 


Gjorde lite kul sminkning idag. Va min första ggr med sådant avslut på ögat men tyckte det vart bra. Hade ju velat haft en tunnare penna och dessutom börja min eyeliner ta slut så den är lite dålig men vänta tills vi åker till Kalmar innan jag handlar ny... Men spiderweb syns det att det är.


     


Gick med en grupp idag som hette Novashowarna. För er som inte vet va det en teather/sång/kör grupp i högstadiet. Min dröm sen jag fick höra talas om det va att gå med där när jag började sjuan. Och jag älskade det. Vi fick sjunga och spela teather. Man fick sjunga i kör vilket jag älskade. Därimot så va en av lärarna inte så glad i mig el kanske inte tyckte jag kunde nått för han hackade ofta på mig. Jag va med i 2 år sen hoppade jag av för det vart för jobbigt med han. Men jag va ändå tacksam den tiden man va med. Man fick lära sig så mycket och som 13 åring stå framför publik och att få uppträda kändes stort =))





Ovido - Quiz & Flashcards