patsybatsy

Alla inlägg under september 2012

Av Patsy - 13 september 2012 20:03

Men vad ha hänt med mig ? Ha alla mina antisociala hämningar försvunnit helt? Jag hoppas det för nu när man vågar slänga sig ut där och anta utmaningar så känns det så bra. Idag va jag på kvinno/tjejjourens möte. Det började egentligen med att de va på stan för att stötta 2 tjejer som cyklar 189 mil ( kan minnas fel ) från Umeå (?) till sölvesborg (?)... Hade en liten som pratade i mitt öra när dom pratade så jag hörde inte så mycket. Men efter det så blev vi bjudna på mat på cafe Viljan. Fick vegetarisk paj. Jag bruka inte gilla veggo mat men den va helt oki. Manda fick också men föll henne inte i smaken riktigt. Men det va hemskt nervöst och jag minns inte ens hälftens namn men verkade vara jätte bra tjejer. Ska få gå utbild framöver och vara med på mer möten. Tjejjouren ska startas upp igen nu efter legat nere ett tag så ser fram emot att få vara med i den gruppen också. Nej det känns som jag kommit någonstans där jag kan få göra det jag velat länge. Hjälpa ungdomar som ha det svårt.


  

Förresten så ha jag ett enkelt recept idag som jag ville dela med mig av. Kommer inte skriva några mängder för här måste man själv bestämma hur mycket man vill ha.


Chilikryddad korvröra


Lunch korv

Röd paprika

Färska champinjoner

Cream fraiche

Grädde

Chilikrydda

Vegetta

Paprikapulver

Salt/peppar

Matlagningsvin röd


Skiva korven och stek med mycket chilikrydda hårt

Kasta i skivade champinjoner

Tärna paprikan och släng i

Stek inte för länge så paprikan blir lite knaprig

Häll i grädde och cream fraiche

Matlagningsvin röd en skvätt

Rör och smaka av med resten av kryddorna

Låt puttra några minuter å a la färdigt =))

Servera med pasta


Snabbt å gott =))

Av Patsy - 12 september 2012 19:53

Jag ha inte haft någon ork el tålamod denna veckan. Trodde faktiskt jag var gravid ( ???? )... Hur dum får man vara. Inte skulle man väl ha den turen. Nopp. Så jag vet inte vad d är med mig. Tålamodet är noll nu med Manda. Så jag fick faktiskt bita ihop idag och skita i mitt sura humöre och göra det kul för Manda. Så vi drog till lekplatsen för att ha lite skoj. Det hade vi. Och sen åkte vi till willys och köpte en film och paj med vaniljsås. Kände att vi behövde det. Åh vad vi skrattade här ikväll. Min lilla ängel vad hon är go... <3 


     

Av Patsy - 11 september 2012 21:55

Gah nya skor på skopunkten och ha hitta 2 par favvisar =)) Så läckra. Vill köpa mer skor men måste först köpa mina kläder från Sweden rock. Men kolla vad snygga kängor. Va länge sen jag hade så snygga stövlar el kängor. Sen gillar dom här andra svarta. Det är absolut inte min stil annars men wow. Föll för dem. VILL HA =))


   

Av Patsy - 11 september 2012 14:35

Gjorde lite blå sminkning idag =)) Egentligen ville jag ha lite ljusare som basen men jag hade ingen ljusblå hemma så fick balnda och fick inte till det som jag ville ha det... 
Åh minns när jag va yngre då brykade jag alltid ha stenar limmade runt ögonen. Nu är jag lite för gammal för det känner jag men farligt när Manda kommer i den åldern, då ska mamma testa =))
Nöjd med mascaran jag köpte igår. Isadoras självklart. Fick fina långa fransar. Jag fixar bara inte lösögonfransar. Skulle behöva gå kurs i det faktiskt :P

 

   

Av Patsy - 11 september 2012 08:46

Fan vad less jag blir att inget går i lås som jag vill. När jag fick hem att det va gyma för barn på Marnäskolan så vart jag överlycklig att äntligen kan Manda går på nått och nära ligger det. Men så bra då att det va så få anmälda och de slog ihop till en stor grupp på en dag som inte passa oss alls så bra. Onsdagar kl 17. Erik jobbar mer veckor än helgar. Så fick avboka henne. Va söndagar från början som va mycket bättre ju. Jaja kanske lika bra att vänta då tills man får körkort så kan jag köra henne vart hon vill sen. Men trist bara att man inte fick göra nått med henne då hon ändå behöver motion. Det finns familjegympa på gymmix men på Junibacken. Hur gör jag när det blir snö och inte kan åka moppen liksom ? Hålla på att pussla med bussar ? Nej tack =( Nej bara avvakta då :/

 

 

Av Patsy - 10 september 2012 17:34

Vart grymt nöjd med dagens smink. Lite fanatsy åt det håller. En diskret för man kan göra värre :P Men lite diskret får man vara. Jag provade även en frisyr. Man fäster nålar bak i håret så att håret ligger liksom på en sida. Mycket finare när man ha långt hår och lite lockar i. Jag har verkligen ångest för hur jag ska göra med mitt hår. Antingen så kommer jag sätta i hårförlängning el klippa mig. Men nu är det så här. Hon som ska förlänga är säkeert duktig men jag nått varna mig för att gå dit. Jag vet inte varför. Och sen vill jag gärna klippa mig på fashion hair men sen vill jag ju inte ha för kort hår heller. Låta det vara kanske.. ;)

Hade dock velat haft lite mer skarpare svart i kanterna.

Haha måste gjort ett bra jobb idag för när jag skulle hämta Manda på dagis så stannade en pappa och upp och tittade på mig när jag hälsade. Han glömde helt bort ungen och följde mig tills dottern ropade pappa :P Haha..

Vill även poängtera att jag har inte råd att slänga massa pengar på dyr smink så jag använder mig av budget smink faktiskt. Som Diva, Isadora ( älskar det ) och annat som går å köpa lite varsom. Men får jag se nått jag verkligen funkar som är dyrt kan jag absolut tänka mig köpa det =)


     


Ja så var jag till Lindex idag för jag skulle bara köpa mascara. Jo tack du. Kom hem med en påse ändå och mer saker. Jag skulle inte köpa mer kläder till Manda. Hon har fan så mycket nu så jag får knappt plats med mer. Men jag kunde inte låta bli denna söta tröja. Hon fick även ett litet armband.

 


Åkte även ner att armband. Jag älskar svarta läder armband med detlajer, Så grymt läckert när ha smala handleder som jag har. Älskar att utmärka dem.


 

Av Patsy - 10 september 2012 04:15

Är det nått som är snyggt är det när man ser ut att ha långa ben. Nu har jag förvisso långa ben så jag behöver inte se ut att ha det men jag älskar att framhäva dem mer. Nått som får mig att se längre ut är bootcut jeans och sen lite platådojor el kilklack skor. Så otroligt snyggt. Tog kort här innan jag bytte om på jobbet häromdagen. Den gröna tröjan är sådär men den duger =) Men jag älskar mina vita jeans.


 


Jag har egentligen för stor storlek på mina jeans. Jag ha inte skrivit om vikt nu på ett tag men ha stått still nu och vikten vill inte gå under 75 kg. Men jag ha märkt på mina jeans att de börjar bli slappa på rumpan och ben. Men jag vill inte lägga undan mina vita jeans fören jag hittar nya =)

Av Patsy - 9 september 2012 19:49

Jag testade lite nytt idag. Hittade en blogg inatt som jag kommer följa som handlar om makeup. Lärde mig redan av att bara titta, en helt ny snygg stil men jag måste köpa mer smink. Ha egentligen inte alls mycket. Är så kul att greja med det. Jag undra om jag va dragqueen i mitt förra liv :P Ja el nått ;) Haha.. Nej men det är kul att sminka sig lite freaky också inte bara det vanliga =) 


     

Ovido - Quiz & Flashcards