patsybatsy

Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Patsy - 23 augusti 2012 09:43

Imorgon är deeeeeet dags... ;) Min nya tattoo och vart jag ska sätta den hänger på en tunn tråd nu. Haha lär väl märkas imorgon då vart det blir ;) Är sjukt taggad i alla fall.
Ska ju även träffa Lina på söndag och ta en dag på kupolen. Kommer nog inte shoppa så mycket utan mest kika då jag ha det mesta till hösten. Manda saknar lite saker än men köpte nu en hel kasse med kläder från Maria på jobbet så kan ta det lite lugnt med att köpa kläder till henne. Är mer ytterkläder. Overall och vinterjacka är det som saknas.


Hittade marsvin nu. Finns tydligen att omplaceringshem i Falun för smådjur så ha skicka mail dit på 2 marsvin som är systrar. Får se om de finns kvar då blir Manda glad =)


Håller även på med planer för festen vi ska ha i november men är så mycket som ska ordnas och jag älskar min gubbe men att ta tag i saker är inte hans starka sida. Inte när det gäller sånt här i alla fall. Så jag for ordna det mesta. Men det får gå det med.

Ha även en annan sak på lur som jag velat göra länge men får hålla det lite hemligt ett tag till för jag är lite osäker hur allt fungerar. Men om det går som jag vill är jag ett steg närmre att få hjälpa till där jag vill vara så att säga. Med ungdomar.


 

Ovido - Quiz & Flashcards